BINKYBUNNY FORUMS > TECHNICAL STUFF > Submit a post only to find it disappeared? A small tip to share
Last Post by jerseygirl at 10/30/2009 6:29 PM (2 Replies)
|
Author Messages

User is Offline jerseygirl
Australia
14980 posts Send Private Message
10/18/2009 5:16 PM

So this may be something alot of users of the forums may already know but I thought I'd post about it all the same. Sometimes when you type a reply in the forum and hit "submit", for whatever reason the post disappears and you have to retype it all.    Can be frustrating if it was a lengthy response.  I use Microsoft Internet Explorer and discovered early on that if this happens, I can click on the back arrow to previous page and recover my post. 9 times out of 10 it reloads in the post editor box with the text.  Usually then I take advantage and highlight and copy it so as not to lose it again. You can try resubmit there but sometime you then end up with double post. I normally go back to forum, reopen topic and paste reply and submit.

It's been a handy thing to be able to do. I'm also getting into habit of copying a reply before submitting just in case - particularly if it's a lengthy one.  Hope this makes sense and helps someone down the track.

Whoever says "It's only a rabbit" has obviously never loved a rabbit.

User is Offline BB Administrator
Geekville
BB Webmaster
350 posts Send Private Message
10/19/2009 5:40 PM
How often has this happened? This used to happen more because there was a problem when two people posted at the same time. This was supposed to be fixed, however I have found this has happened to me once since our last update.
Fixes Stuff. Thinks about Fixing stuff. Dreams about fixing stuff. Is it fixed yet?

User is Offline jerseygirl
Australia
14980 posts Send Private Message
10/30/2009 6:29 PM

I hadn't intended to post about this as a user problem. Just something that occurs and my way round it. I had thought it a normal thing actually. However, on the day I posted this it did happen to me alot. Like near everytime I posted on the forums. It's what prompted me to post this tip as I was using it alot that day! I had thought it was just my internet connection playing up or general PC problems. Perhaps it coincided with site maintanence? Other than that it doesn't happen to me too frequently. I have noted this week a few members have comment offhand that their replys 'disappeared'.

Whoever says "It's only a rabbit" has obviously never loved a rabbit.

BINKYBUNNY FORUMS > TECHNICAL STUFF > Submit a post only to find it disappeared? A small tip to share

---